Geboortelijst

Een geboortelijst bij Kiddybips is ideaal voor ouders die bewust willen kiezen voor ecologische producten voor hun pasgeboren baby. Met een geboortelijst maak je het vrienden en familie makkelijk om voor jullie het gepaste geschenk te vinden.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Enkele weken voor de uitgerekende bevallingsdatum kiezen de ouders welke artikelen ze graag zouden krijgen. De geboortelijst wordt online geplaatst op een persoonlijke website die de ouders zelf kunnen beheren en waar je berichtjes en foto’s van de kersverse baby kan posten.

Familie, kennissen en vrienden kunnen via www.kiddybips.geboortelijst.be alle nieuwtjes over jullie baby volgen of een boodschap nalaten in het gastenboek. Ze kunnen de geboortelijst online raadplegen en een geschenkje reserveren, eender waar ze wonen. Uiteraard kunnen ze ook bij Kiddybips langsgaan om de lijst te bekijken en een kadootje te kopen. Daarnaast kan ook telefonisch besteld worden.

Het lijstje blijft 2 tot 3 maand toegankelijk. Na het afsluiten van de geboortelijst ontvang je een aankoopbon ter waarde van 10% van alle verkochte goederen. Er is geen aankoopverplichting voor de resterende artikelen.

Wil je meer weten: info@kiddybips.be of +32 [0]9/278 46 47

Openingsuren
Ma - Zon- Feestdagop afspraak
Din – Woe – Vrij14-18
Don9.30 -12.30 & 14-18
Zat10-17
Shop-up zondag (elke eerste zondag vd maand)14-17
© 2022. Alle rechten voorbehouden.
;