De herfst kleurt rood, curry en gold... onze nieuwste wolletjes van Joha en Disana ook. Kom deze collectie's en nog veel meer bewonderen in onze shop.

×

Luiers zijn onmisbaar voor uw baby, vanaf de eerste levensdag tot aan de zindelijkheid.  Als u kiest voor herbruikbare luiers bespaart u op afval, grondstoffen, bomen en transport.  Immers elk kindje dat opgroeit in wegwerpluiers krijgt een erfenis mee van zo'n anderhalve ton moeilijk afbreekbaar afval.    Ondanks het extra waterverbruik gedurende het wassen van herbruikbare luiers  blijft de ecologische balans positief.  

Met het gebruik van katoenen luiers daalt het risico op huidirritaties .  Bovendien zijn kiddybips luiers van de hoogste kwaliteit en super absorberend, eenvoudig in gebruik en passen ze perfect rond het lichaam van de baby.

Steeds meer gemeenten ondersteunen de zorg voor het milieu.  Sommige steden voorzien dan ook een zogenaamde luierpremie en betalen tot 150 euro van uw investering in herbruikbare luiers terug.  

Met het gebruik van wasbare  luiers levert u een belangrijke bijdrage aan het behoud van onze leefomgeving.

Geboortelijst

Geboortelijst

Kies voor een ecologisch verantwoorde geboortelijst.

Een geboortelijst bij Kiddybips is ideaal voor ouders die bewust willen kiezen voor ecologische producten voor hun pasgeboren baby. Met een geboortelijst maak je het vrienden en familie makkelijk om voor jullie het gepaste geschenk te vinden.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Enkele weken voor de uitgerekende bevallingsdatum kiezen de ouders welke artikelen ze graag zouden krijgen. De geboortelijst wordt online geplaatst op een persoonlijke website die de ouders zelf kunnen beheren en waar je berichtjes en foto's van de kersverse baby kan posten.

Familie, kennissen en vrienden kunnen via www.kiddybips.geboortelijst.be alle nieuwtjes over jullie baby volgen of een boodschap nalaten in het gastenboek. Ze kunnen de geboortelijst online raadplegen en een geschenkje reserveren, eender waar ze wonen. Uiteraard kunnen ze ook bij Kiddybips langsgaan om de lijst te bekijken en een kadootje te kopen. Daarnaast kan ook telefonisch besteld worden.

Het lijstje blijft 2 tot 3 maand toegankelijk. Na het afsluiten van de geboortelijst ontvang je een aankoopbon ter waarde van 10% van alle verkochte goederen. Er is geen aankoopverplichting voor de resterende artikelen.

Wil je meer weten: info@kiddybips.be of +32 [0]9/278 46 47

Ik ben een nieuwe klant